Vaateripustimet ja henkarit joka lähtöön − tilaus & toimitus helposti

Teemme asiakkaillemme räätälöidyt ja yksilölliset tarjoukset

Kun haluat tilata laadukkaat vaateripustimet, henkarit ja muut tarvikkeet liikkeeseesi, Suprator Oy on luotettava valinta yhteistyökumppaniksi. Tarjoamme asiakkaillemme:

  • todella laajan valikoiman erilaisia ripustimia, henkareita ja vaatetusalan tarvikkeita
  • nopeat toimitukset suoraan asiakkaalle
  • edulliset hinnat

Toimintaperiaatteenamme on palvella asiakkaita aina yksilöllisesti ja joustavasti.  Siksi tilaus- ja toimitusehtomme räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen sopiviksi.

Ota yhteyttä − kerromme mielellämme lisää

Miten löydän sopivat tuotteet?

Tuoteluettelossa voit selailla koko tuotevalikoimaamme ja koostaa itsellesi valmiiksi listan tarvitsemistasi tuotteista. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin suoraan yhteyttä ja kertoa, mitä tarvitsisit; tällöin voimme katsoa tarpeisiisi sopivat tuotteet ja laatia niistä sinulle ehdotuksen hintoineen.

Miten tilaan tuotteet ja miten ne toimitetaan?

Tuotteiden tilaaminen on yksinkertaista; kun olet joko itse tai meidän kanssamme valinnut tuotteet, teemme sinulle tarjouksen. Kun hyväksyt tarjouksen ja olemme sopineet kaupan muista ehdoista/yksityiskohdista (esim. maksutavasta), toimitamme tuotteet suoraan antamaasi osoitteeseen.

Mihin tuotteita voi tilata?

Markkina-alueemme ovat koko Suomi sekä Baltian maat ja Pietari. Myymme tuotteitamme vaatetusalan ketjuille ja vähittäisliikkeille sekä vaatevalmistajille.

vaateripustimet

Kiinnostuitko tuotteistamme? Kysy lisää, pyydä tarjous tai tee tilaus!

Mikäli haluaisit kysyä lisätietoja tuotteistamme, pyytää tarjouksen tai tehdä tilauksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse