Vuonna 1993 perustettu SUPRATOR OY on erikoistunut myymälöiden ripustinratkaisuihin!
 

Erittäin laaja valikoima henkareita ja vaatetusalan tarvikkeita

Hyvät ripustimet ovat yksiä tärkeimpiä tarvikkeita vaateliikkeissä. Kun valitset ripustimia, mieti aina tuotevalikoimaasi ja omia asiakkaitasi − miten heidän on helpointa tutustua tuotteeseen? Ripustimien koolla, muodolla ja laadulla on väliä; meiltä saat esimerkiksi muotoillut henkarit, joille vaate laskeutuu luonnollisesti, kuin ylle puettuna. Näin asiakas näkee tuotteen potentiaalin heti ja ostopäätös syntyy nopeammin. Muista, että erilaisille vaatteille tarvitaan erilaiset ripustimet; jos valikoimasi kattaa koko perheen tuotteet, on tarkoituksenmukaista hankkia omat ripustimet naisten, miesten ja lasten vaatteille.

Suprator Oy:n ammattilaiset osaavat neuvoa kaikissa esillepanoon liittyvissä kysymyksissä. Autamme sinua mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Vaateripustimet, henkarit ja muut myymälätarvikkeet

Tutustu tuotteisiimme tuoteluettelossa! Huomattavan kattavasta valikoimastamme löydät muun muassa muoviset ja puiset vaateripustimet, erilaiset clipsit ja niin edelleen edullisin hinnoin. Katso myös tarjoukset-osio! Mikäli haluat tehdä tilauksen, ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä tilaus läpi ja sovitaan tilaus- ja toimitusehdoista sinulle sopivalla tavalla.

Tuotehaku

Vinkkejä tuotteiden esillepanoon

  • Valitse jokaiselle tuotteelle oikeanlainen ripustin
  • Hanki erikoistuotteille, kuten sukille, alusvaatteille ja uima-asuille, omat ripustimet
  • Liukkaille tai hyvin kevyille vaatteille voi hankkia ns. liukumattomat henkarit
  • Koosta väljät esillepanot; rekkiin mieluummin vähemmän kuin enemmän
  • Valitse samanlaiset ja -kokoiset henkarit esillepanoihin
Kysy lisää vinkkejä