Laadukkaat henkarit ja myymälätarvikkeet

Ripustimet ja henkarit vaatetusalan ketjuille, vähittäisliikkeille ja vaatevalmistajille

Suprator Oy toimittaa laadukkaat henkarit, ripustimet ja muut myymälätarvikkeet vaatetusalan ketjuille sekä vähittäiskaupoille. Huomattavan laajasta, lukuisia eri tuotteita käsittävästä valikoimastamme liikkeet saavat takuuvarmasti hankittua tuotteilleen sopivat henkarit ja muut esillepanoon tarvittavat tavarat. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä tehdäksesi tilauksen tai kysyäksesi lisätietoja! Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti.

Henkari tekee vaatteen

Vaateliikkeissä tuotteiden esillepanolla on suuri merkitys. Hyvät, ryhdikkäät henkarit näyttävät vaatteet asiakkaalle parhaimmillaan; vaate ikään kuin herää eloon kunnon vaatepuulla. Mikset siis toisi tuotteidesi koko potentiaalia esiin − hanki tuotteillesi kunnon ripustimet! Myynnin ohella voimme antaa hyviä vinkkejä esillepanoja varten. Meillä on vuosien vahva kokemus vaatealalta niin suunnittelun, tuotannon kuin myynninkin saralta.

Edulliset hinnat, nopeat toimitukset

Toimintaperiaatteenamme on palvella asiakkaita heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan. Siksi tilaus- ja toimitusehtomme räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Olemme reilu ja joustava yhteistyökumppani, ja pidämme hintamme edullisina ja toimituksemme nopeina. Markkina-alueemme ovat Suomi, Baltian maat sekä Pietari. Olemme vaatealan kokenut toimija − ota yhteyttä ja tilaa henkarit ja muut myymälätarvikkeet kauttamme!

Katso kaikki tuotteemme täältä

Katso tarjoustuotteet tästä

Kiinnostuitko tuotteistamme? Kysy lisää, pyydä tarjous tai tee tilaus!

Mikäli haluaisit kysyä lisätietoja tuotteistamme, pyytää tarjouksen tai tehdä tilauksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!